OM NYEHUSEN

Nyehusen är en ort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Hanöbukten några kilometer söder om Yngsjö och Åhus och norr om Olseröd. Kuststräckan mellan Åhus och Kivik kallas för “ålakusten” eftersom ålfisket präglar fisket. Sträckan är indelad i åladrätter som gav rätt att fiska ål. Än i dag finns många ålabodar där man på höstarna har ålagillen.
De goda badmöjligheterna med en vacker gyllene sandstrand lockar många badsugna. I sanddynerna ligger många sommarstugor, varav en del utnyttjas även för permanentboende.

MEDLEM

Trygghet och Säkerhet: Som medlem i Nyehusens Villaägareförening får du tillgång till ett starkt nätverk av grannar som arbetar tillsammans för att säkerställa tryggheten och säkerheten i ditt bostadsområde. Genom att vara en del av föreningen kan du delta i gemensamma initiativ som grannsamverkan för att minska risken för inbrott och andra oönskade händelser. För att ytterligare öka områdestryggheten anlitas ett bevakningsföretag som kör turer i området med oregelbundna intervaller.

Gemenskap: Genom att vara en del av Nyehusens Villaägareförening får du delta i gemensamma aktiviteter med möjlighet att skapa starka band med andra stugägare i området.

BLI MEDLEM

Här ligger Nyehusen